Schoolgids

Het Sprengen College

Het Sprengen College is al sinds 2012 klant van de MerkGarage. Voor deze school voor speciaal onderwijs ontwikkelde ik (samen met Edward Hendriks van Doyoucopy) het communicatieconcept en maakte ik het ontwerp voor het logo en de huisstijl van de school. Tegenwoordig houd ik mij hoofdzakelijk bezig met het drukwerk. Zo ook de schoolgids die ik ieder jaar in een nieuw jasje moet worden gestoken.

Schoolgids

Sprengen College

Het Sprengen College is al sinds 2012 klant van de MerkGarage. Voor deze school voor speciaal onderwijs ontwikkelde ik (samen met Edward Hendriks van Doyoucopy) het communicatieconcept en maakte ik het ontwerp voor het logo en de huisstijl van de school. Tegenwoordig houd ik mij hoofdzakelijk bezig met het drukwerk. Zo ook de schoolgids die ik ieder jaar in een nieuw jasje moet worden gestoken.

Sprengen Schoolgids vormgeving

1

Opdracht

Ontwerp een mooie, A4 schoolgids voor 2017 / 2018. Het boekje moet stevig en luxe aanvoelen. Een boekje dat je bewaard voor de rest van het jaar. Daarnaast moet de brochure worden voorzien van mooie fotografie en een speelse opmaak. Het boekje wordt voorzien van roosters, tijden en informatie die je snel en gemakkelijk moet kunnen terug vinden.

2

Het resultaat

Ik maakte het artwork voor een soort ‘glossy magazine’. Van a5 stapte we over op een a4 formaat zodat het waardevoller aan voelt. Leuke quotes (van leerlingen) en schitterende foto’s geven de schoolgids een modern karakter en maken er een strak geheel van. Vind je niet?

Hoe kun je mij bereiken?

Hoe kun je mij bereiken?

  Mail met de MerkGarage  [email protected] 

© 2006 – 2020 – Freelance vormgever De MerkGarage | KvK: 05082824 | BTW: NL002118758B93 | Algemene voorwaarden

© 2006 – 2020 – De MerkGarage
KvK: 05082824 | BTW: NL002118758B93

Algemene voorwaarden