Diensten

De MerkGarage helpt je graag bij het bouwen en het onderhouden van je merk. Zo hebben wij al ruim 10 jaar ervaring in zowel de grote als de kleine merken. Van naamcreaties en complete huisstijlen, stijlvolle wordpress websites tot Magento webshops. Wij helpen je graag verder.

Ook de gebruiksvriendelijkheid en de strategieën voor jouw on- en offline campagnes worden onder de loep genomen door onze merkmonteurs. Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?

Webdesign maken

Webdesign & Ontwikkeling

Een website is veel meer dan een online visitekaartje. Het is de eerste indruk die je achterlaat en wij vinden dat deze verbluffend moet zijn. Een vormgeving die past bij je bedrijf en in teken staat van een doel.

Voor iedere website of webshop bekijken we welke platform we het beste kunnen gebruiken. Veel kunnen we zelf, maar voor de complexere zaken maken we gebruik van verschillende partners die zich hebben gespecialiseerd in onder andere WordPress, Umbraco en Magento.

Lees meer en bekijk enkele cases

Content & Social Media

Met prikkelende teksten, goede fotografie en spetterende video’s maken wij content voor jouw Merk. Content die goed scoort in de zoekmachines en jouw verhaal vertelt.

Natuurlijk geldt dit niet alleen voor de copy voor je website. We helpen je ook graag met het opzetten en/of onderhouden van jouw social media kanalen.

Lees meer en bekijk enkele cases

SEO & SEA

De tijd dat een website alleen werd gebruikt als (digitaal) visitekaartje is voorbij. Een goede website levert namelijk geld op. Een webshop in de vorm van verkoop en een website door middel van leads.

Of het nu gaat om het optimaliseren van je website (Search Engine Optimalisation) of het maken en onderhouden van je advertenties in Google (Search Engine Advertising). Bij de MerkGarage zien we het als een sport om jou verder te helpen.

Lees meer over SEO & SEA

Drukwerk

Online activiteiten zijn het populairste jongetje van de klas. Toch is drukwerk een sterke aanvulling bij het vertellen van je verhaal. Denk aan een advertentie, een abri of zoiets simpels als een flyer. Maar ook je visitekaartjes, je briefpapier, je enveloppen en je Bedankt-voor-je-bestelling kaartjes. Allemaal huisstijl elementen die jouw Merk sterker maken.

Bij de MerkGarage zijn we gek op print en helpen je graag bij het ontwerpen en regelen van jouw drukwerk.

Bekijk enkele cases
drukwerk

Concept & Advies

Alle communicatie begint bij een goed verhaal. Graag denken we met je mee om dit verhaal te vertellen aan je doelgroep. Met gerichte marketing- en communicatieplannen vormen we een strategie voor jou product, website of dienst.

Doelgericht en weloverwogen helpen we je verder. Of het gaat om een simpel advies of de ontwikkeling van een creatief parapluconcept. We staan voor je klaar.

Bekijk enkele cases

Iets te vragen?

Vraag nu een offerte aan

Bekijk ons laatste werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Van een Merkklant