Bedankt voor je bestelling bij Zunnebeld

Bedankt voor je bestelling

Zo, het plaatsen van je online bestelling is gelukt. Je geld is afgeschreven en dus is het wel prettig om te weten wat er precies gaat gebeuren. Om deze onzekerheid weg te nemen hebben we voor Zunnebeld een filmpje gemaakt die hier op inspeelt.

In dit 1:10 minuten durende video vertelt Henk Zunnebeld – de eigenaar van – hoe het bestel proces in zijn werk gaat. Zo krijg je antwoord op de meeste vragen en heb je een gezicht bij de organisatie. Een vleugje humor maakt het filmpje ook nog eens leuk om te bekijken. Oordeel zelf!

  • Klant: Zunnebeld
  • Werkzaamheden: Creatie, Film, Montage
  • Website: www.zunnebeld.nl

Bezoek Zunnebeld

Online Marketing

Online Marketing

Je kunt een hele mooie / goede website hebben, maar als niemand hem weet te vinden? Juist, hier is goede marketing voor nodig. De MerkGarage verzorgt je SEO, SEA en online campagnes.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Film

Film

Niets pakt zo goed als beeld. Vandaag de dag is het ook niet meer weg te denken. De beste manier om je bedrijf te presenteren, te promoten of je producten te verkopen doe je met een film. Bij de MerkGarage verzorgen wij jouw bedrijfsfilmpjes, trailers en promotie materiaal.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

"Het is een heel erg leuk filmpje geworden. Het geeft een leuk beeld van ons bedrijf. Hier gaan we er zeker nog meer van maken."

Bernard Hofmeijer | Zunnebeld

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.