Carp Zwolle 2017

CARP ZWOLLE 2017

Om de aandacht te trekken moet je er voor zorgen dat je nét een beetje meer opvalt dan de rest. Het is heel simpel. Door je te onderscheiden trek je de aandacht.

Met dit in het achterhoofd hebben de Merkmonteurs voor CARP ZWOLLE 2017 een campagne ontwikkeld waarmee we reclame gaan maken in de bladen en op het internet. En dat in 4 verschillende talen.

De felle kleur i.c.m. het herkenbare element uit het logo zorgen voor een frisse en duidelijke campagne. En toen we toch bezig waren, besloten we ook de website een likje verf gegeven. We zijn er weer klaar voor!

  • Klant: CARP ZWOLLE
  • Werkzaamheden: Creatie, Drukwerk, Web
  • Website: www.carpzwolle.nl

Bezoek CARP ZWOLLE

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Concept

Concept

Een sprankelende campagne, waarmee je jouw bedrijf op een frisse manier de kaart zet. Wij helpen je graag aan een geslaagde campagne.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Copy

Copy

Scherpe teksten kunnen mensen triggeren verder te lezen. Bij De Merkgarage vertalen wij jouw gedachten in een goede tekst.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

"De MerkGarage is een betrouwbare, innovatieve partij die zich inzet om jouw ideeën zo goed mogelijk uit te werken."

Mick Paine| Organisator

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.