NOOIT MEER GE-EMMER

Je dak lekt. Wie bel je dan? Juist, DakExpres. Want dan heb je gegarandeerd nooit meer last van ge-emmer. Zo adverteert deze landelijke keten van dakreparateurs. Ze kunnen die sterke claim waarmaken doordat ze werken met topkwaliteit EPDM-folie in plaats van traditioneel bitumen. EPDM-folie is een synthetisch rubber dat lang meegaat, milieuvriendelijk is en goed opgewassen is tegen ons Hollandse klimaat. Nu moet iedereen in Nederland dat nog even weten.

En dat is waarvoor DakExpres de expertise van De Merkgarage inriep. Het repareren van daken moet je niet aan ons overlaten, het sleutelen aan merken daarentegen…

We bedachten een impactvolle mailing die na de aanvraag van een offerte binnen een week aan de deur van de aanvrager wordt gehangen door de lokale DakExpres-specialist. Geen gewone papieren mailing, maar een ‘emmertje’ als geheugensteuntje om de offerte door te nemen (en daar natuurlijk het liefst positief op te reageren). De emmer bevat een brochure die de klant informeert over de – vanzelfsprekend grote – voordelen van het gebruik van EPDM-folie en de bijzondere service van DakExpres.

  • Klant: DakExpres
  • Werkzaamheden: Creatie, Drukwerk
  • Website: www.dakexpres.nl

Bezoek Dakexpres

Campagnes

Campagnes

Soms sis er een campagne nodig om een boodschap duidelijk te maken. Bij de MerkGarage hebben we ervaring met het verzinnen en het uitwerpen van scherpe campagnes zowel online als offline.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Print

Print

Drukwerk is nog steeds een effectieve manier om in contact te komen met je doelgroep. Bij de Merkgarage weten wij er alles van en helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Fotografie

Fotografie

Scherpe fotografie is erg belangrijk om je reclame boodschap goed over te brengen. Bij de MerkGarage verzorgen wij de fotografie voor zowel je on- als je offline campagne.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.