dTb - New style

We waren al een tijdje verantwoordelijk voor hun webshop, maar sinds kort is ook de corporate uitstraling van De Tacklebox toevertrouwd aan de MerkGarage. Daarom hebben we een frisse, strakke huisstijl ontwikkeld en hebben hier een scherp concept aan gehangen. Een concept waar je niet omheen kunt.

I.p.v. producten aan te prijzen zal de nieuwe manier van communiceren zich richten op de klanten van de Tacklebox. Deze worden met dit hagelnieuwe concept namelijk flink ‘in het zonnetje gezet’.

  • Klant: De Tacklebox
  • Werkzaamheden: Creatie, Drukwerk, Concept
  • Website: www.detacklebox.nl

Bezoek De Tacklebox

WEBDESIGN

WEBDESIGN

Wij houden van mooie, en vooral goede websites en webshops. Hier besteden wij graag veel aandacht aan. Een eerste indruk kun je namelijk maar één keer maken.

Een goed design zorgt namelijk voor het de juiste beleving, een goed overzicht en helpt bezoekers bij het maken van een keuze. Een vormgeving die past bij je bedrijf en in teken staat van een doel.

Meer weten? Lees dan snel verder >

Print

Print

Drukwerk is nog steeds een effectieve manier om in contact te komen met je doelgroep. Bij de Merkgarage weten wij er alles van en helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Logo & Huisstijl

Logo & Huisstijl

Ben jij op zoek naar een nieuwe Merknaam en een daarbij passend logo? Wij van de MerkGarage helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Concept

Concept

Een sprankelende campagne, waarmee je jouw bedrijf op een frisse manier de kaart zet. Wij helpen je graag aan een geslaagde campagne.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

"De MerkGarage begon aan deze klus en vertelde in beeld precies waar wij als winkel voor staan."

Harnold Kikkert

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.