Opendag Camping & Jachthaven Roggebotsluis

Een opendag is een feestelijke aangelegenheid. Een feestje moet worden aangekleed en dan kom je al snel uit op de MerkGarage. Wij weten namelijk wel hoe een feestje de juiste aandacht moet krijgen.

Voor Camping & Jachthaven Roggebotsluis ontwikkelde wij flyers, verschillende vlaggen en een digital board aan de weg. Je kon er niet omheen!

Bezoek Roggebotsluis

Print

Print

Drukwerk is nog steeds een effectieve manier om in contact te komen met je doelgroep. Bij de Merkgarage weten wij er alles van en helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Copy

Copy

Scherpe teksten kunnen mensen triggeren verder te lezen. Bij De Merkgarage vertalen wij jouw gedachten in een goede tekst.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.