Oops...
Slider with alias werkplaats not found.

RE-DESIGN CARPFEELING.COM

CarpFeeling.com is een communitywebsite voor de échte karpervisser. Een overzichtelijke layout, mooie sfeerfoto’s en elke dag nieuwe verhalen maakt dat CF is uitgegroeid tot de grootste in zijn soort. De vraag aan De Merkgarage was om de website meer van deze tijd te maken. En dit zonder de vertrouwde layout overhoop te gooien.

Het resultaat staat online en we zijn er stiekem verschrikkelijk trots op. Fris, helder en overzichtelijk. Oordeel zelf!

  • Klant: CarpFeeling
  • Werkzaamheden: Creatie, Concept, Website
  • Website: www.carpfeeling.com

WEBDESIGN

WEBDESIGN

Wij houden van mooie, en vooral goede websites en webshops. Hier besteden wij graag veel aandacht aan. Een eerste indruk kun je namelijk maar één keer maken.

Een goed design zorgt namelijk voor het de juiste beleving, een goed overzicht en helpt bezoekers bij het maken van een keuze. Een vormgeving die past bij je bedrijf en in teken staat van een doel.

Meer weten? Lees dan snel verder >

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Fotografie

Fotografie

Scherpe fotografie is erg belangrijk om je reclame boodschap goed over te brengen. Bij de MerkGarage verzorgen wij de fotografie voor zowel je on- als je offline campagne.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.