Schoolgids Het Sprengen College

Schoolgids Het Sprengen College

Vers van de pers! De nieuwe schoolgids van Het Sprengen College in Wapenveld. Een 36 pagina tellend, full color ‘glossy’ boekwerk bomvol nuttige informatie, prachtige foto’s en scherpe teksten. 

Ook dit jaar verzorgde de MerkGarage zowel de grafische vormgeving als het drukwerk van de schoolgids 2017 / 2018. Het resultaat, een stijlvol, bijna ‘magazineachtig‘ boekje om met recht trots op te zijn! Een Schoolgids waar ze weer een jaar mee voor de dag kunnen komen.

Bezoek Het Sprengen College

Print

Print

Drukwerk is nog steeds een effectieve manier om in contact te komen met je doelgroep. Bij de Merkgarage weten wij er alles van en helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

"Creatief, coöperatief en 'out of the box' kunnen werken, een vanzelfsprekendheid bij de diensten van de MerkGarage."

Pieter van de Werfhorst | Sprengen College

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.