Schoolgids Sprengen College

Schoolgids Sprengen College

De schoolgids is misschien wel het belangrijkste boekje dat je als school kunt laten maken. In dit boekje vind je namelijk alle (belangrijke) informatie over de betreffende school en de roosters van dat jaar. Niet iets wat je zomaar weg gooit!

Het Sprengen College vroeg ons of wij hun bestaande schoolgids een iets meer ‘glossy’ uiterlijk wilde geven. Maar natuurlijk!! Hier zijn wij dol op!

Het formaat kreeg een update van a5 naar a4 en door gebruik te maken van mooie grote foto’s is het een strak geheel geworden al zeggen we het zelf!

Bezoek het Sprengen College

Print

Print

Drukwerk is nog steeds een effectieve manier om in contact te komen met je doelgroep. Bij de Merkgarage weten wij er alles van en helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.