Gratis bij je bestelling

De avonturen van Zunnebeld

Al meer dan een jaar maken wij wekelijks een leuke strip voor Hengelsport Zunnebeld in Zwolle. Een strip waarin ‘onze vrienden’ de meest uiteenlopende avonturen beleven op de werkvloer. Een leuke manier om de volgers op Facebook kennis te laten maken met de drijvende krachten achter Zunnebeld.

Inmiddels zijn we 50 edities verder en heeft de MerkGarage deze comics gebundeld in een leuk (handzaam) boekje.  Dit boekje ontvangt iedereen die een online bestelling plaatst op Zunnebeld.nl. Leuk voor op de wc of aan de waterkant. Naast heel veel (flauwe) grappen staat het boekje ook bomvol scherpe aanbiedingen en kortingsbonnen. Leuk om te krijgen toch?

  • Klant: Zunnebeld
  • Werkzaamheden: Creatie, Drukwerk
  • Website: www.zunnebeld.nl

Bezoek Zunnebeld

Print

Print

Drukwerk is nog steeds een effectieve manier om in contact te komen met je doelgroep. Bij de Merkgarage weten wij er alles van en helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Concept

Concept

Een sprankelende campagne, waarmee je jouw bedrijf op een frisse manier de kaart zet. Wij helpen je graag aan een geslaagde campagne.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

De avonturen van Zunnebeld

"Het boekje is weer geweldig gemaakt. We krijgen echt heel veel leuke reacties wanneer we het boekje weggeven. In de winkel beginnen mensen al meteen te lezen nadat ze het hebben ontvangen! Bedankt en op naar deel 2."

Bernard Hofmeijer | Zunnebeld

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.