Totalfishing.nl

Nieuwe vormgeving Totalfishing.nl

Totalfishing is een community website op het gebiedt van hengelsport. Met een dagelijks aantal bezoekers van ongeveer 5000 mag totalfishing.nl zichzelf de grootste in haar soort noemen. Op zoek naar een nieuwe vormgeving kwamen ze terecht bij De MerkGarage. Of wij een nieuw design willen maken. Wat denk jij?

Het resultaat? Een frisse, overzichtelijke website waar nieuwe content een belangrijke rol speelt. Een online magazine met een eigentijds karakter. Een website om trots op te zijn!

  • Klant: Totalfishing
  • Werkzaamheden: Creatie, Webdesign
  • Website: totalfishing.nl

Bezoek Totalfishing.nl

Online

Online

Wij houden van mooie websites, goede webshops en scherpe online campagnes. Hier besteden wij graag veel aandacht aan. Een eerste indruk kun je namelijk maar één keer maken.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Totalfishing nieuwe website webdesign

"Wij zijn erg blij met het resultaat."

Willem Moorman | TotalFishing.nl

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.