Ja, ik wil!

Ja, ik wil!

Zou jij ons trouwboek willen maken? Ja, ik wil!! Want de mooiste dag van je leven verdient immers een prachtig trouwalbum. Een stijlvol boek waarin je met regelmaat terugbladert om deze prachtige dag te herbeleven.

Voor Marco en Mariska Rekers uit Nunspeet maakte we het ontwerp en regelde het drukwerk voor een aantal mooie, hardcover trouwalbums. Bedankt voor deze leuke klus en wij wensen jullie heel erg veel geluk samen. Geniet van jullie mooie fotoalbum!

  • Klant: Marco en Mariska Rekers
  • Werkzaamheden: Creatie, Drukwerk

Print

Print

Drukwerk is nog steeds een effectieve manier om in contact te komen met je doelgroep. Bij de Merkgarage weten wij er alles van en helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

"Wij zijn erg blij met het resultaat."

Marco Rekers
Webdesign maken

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.