Re-design Vaarkaarten Nederland APP

Je hebt een populaire lopende app, maar hij kan wel een likje verf gebruiken. Bij De MerkGarage ben je dan op het juiste adres.

De MerkGarage heeft Vaarkaarten App Nederland eens flink onder de loep genomen en voorzien van een nieuw beeldmerk, huisstijl en de usability van app.

Bezoek Vaarkaarten Nederland

WEBDESIGN

WEBDESIGN

Wij houden van mooie, en vooral goede websites en webshops. Hier besteden wij graag veel aandacht aan. Een eerste indruk kun je namelijk maar één keer maken.

Een goed design zorgt namelijk voor het de juiste beleving, een goed overzicht en helpt bezoekers bij het maken van een keuze. Een vormgeving die past bij je bedrijf en in teken staat van een doel.

Meer weten? Lees dan snel verder >

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Logo & Huisstijl

Logo & Huisstijl

Ben jij op zoek naar een nieuwe Merknaam en een daarbij passend logo? Wij van de MerkGarage helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

"De Merkgarage heeft voor Vaarkaart Nederland een huisstijl weten te ontwikkelen, welke perfect aansluit bij de gebruikers de Vaarkaart Nederland App."

Jeroen Veldhuis | Eigenaar Vaarkaart Nederland App

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.