Oops...
Slider with alias werkplaats not found.

Nieuwe webshop Zunnebeld online

Zunnebeld is al geruime tijd een trouwe Merkklant en was volgens eigen zeggen toe aan een grote beurt. Een redesign van hun webshop die vanzelfsprekend ook helemaal responsive moest worden. Dit maakt het plaatsen van bestellingen op je smartphone of iPad een stuk eenvoudiger.

Een leuke klus waar we graag onze mouwen voor opstropen. Met de technische hulp van Nedfinity wist de Merkgarage binnen niet al te lange tijd een schitterende webshop op te leveren. Een nieuwe Magento webshop die naast er actiematig ook nog eens erg sfeervol is geworden. Neem een kijkje en oordeel zelf!

  • Klant: Zunnebeld
  • Werkzaamheden: Creatie, Webshop, SEO
  • Website: zunnebeld.nl

Bezoek Zunnebeld

Online Marketing

Online Marketing

Je kunt een hele mooie / goede website hebben, maar als niemand hem weet te vinden? Juist, hier is goede marketing voor nodig. De MerkGarage verzorgt je SEO, SEA en online campagnes.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

WEBDESIGN

WEBDESIGN

Wij houden van mooie, en vooral goede websites en webshops. Hier besteden wij graag veel aandacht aan. Een eerste indruk kun je namelijk maar één keer maken.

Een goed design zorgt namelijk voor het de juiste beleving, een goed overzicht en helpt bezoekers bij het maken van een keuze. Een vormgeving die past bij je bedrijf en in teken staat van een doel.

Meer weten? Lees dan snel verder >

SEO & SEA

SEO & SEA

Je kunt een prachtige website hebben, maar als je niet gevonden wordt heb je er niet veel aan. Wij helpen je graag met de vindbaarheid van je website.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

"De Merkgarage heeft voor ons de complete site ontwikkeld. Wij kijken terug op een zeer prettige en vruchtbare samenwerking. Als we iets willen dan wordt het snel en vakkundig geregeld."

Bernard Hofmeijer - Zunnebeld

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.