Zunnebeld op Facebook

Zunnebeld op Facebook

Om er voor te zorgen dat mensen het leuk vinden om jouw merk te volgen op Facebook moet je je ‘fans’ blijven verrassen. Van Dieren speciaalzaak Zunnebeld in Zwolle kregen we de opdracht ‘iets leuks’ te verzinnen voor hun Facebook kanaal.

Iedere week plaatsten we een korte strip waarin ‘onze helden van Zunnebeld’ de hoofdrol spelen. We hebben het “De avonturen van Zunnebeld” genoemd en middels een leuke grap maakt het publiek kennis met het personeel en het bedrijf. Naast dat mensen erom kunnen lachen krijgt het merk meer een gezicht.

Wil jij deze stripjes bekijken? Neem dan snel een kijkje op de Fanpage van Zunnebeld. De teller staat inmiddels al op 26 avonturen.

  • Klant: Zunnebeld
  • Werkzaamheden: Strategie, Creatie
  • Website: www.zunnebeld.nl

Bezoek Zunnebeld op Facebook

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Concept

Concept

Een sprankelende campagne, waarmee je jouw bedrijf op een frisse manier de kaart zet. Wij helpen je graag aan een geslaagde campagne.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Copy

Copy

Scherpe teksten kunnen mensen triggeren verder te lezen. Bij De Merkgarage vertalen wij jouw gedachten in een goede tekst.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

"Onze volgers kijken elke week weer uit naar een nieuwe strip! Erg leuk en we worden er regelmatig op aangesproken!"

Bernard Hofmijer

Author: Erwin van Hensbergen

Nadat Erwin bij meerdere reclamebureaus een kijkje onder de motorkap had genomen besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met een scherpe blik voor detail zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen wordt gewerkt aan de mooiste projecten.