Wat is de Merkgarage?

De Merkgarage is een freelance creatief team dat staat voor onafhankelijk onderhoud aan ieder merk. Dat hoeven trouwens niet alleen automerken te zijn. En dat hoeven ook niet per se heel grote merken te zijn. Wel onderhouden we graag merken die groot willen worden. Dat doen we met veel plezier, passie voor het vak van reclame en communicatie en een flinke dosis eigengereidheid.

De Merkgarage bestaat uit twee ervaren ‘merkmonteurs’. Erwin van Hensbergen sleutelt graag aan designvraagstukken. Edward Hendriks is de specialist in content & copy. Soms werken ze ieder afzonderlijk aan een klus, maar bij projecten waar art & copy, oftewel beeld & tekst, samenkomen, treden ze op als een freelance creatief team.

 

Waarom zou ik De Merkgarage inschakelen?

Bij De Merkgarage is jouw merk in goede handen, tegen tarieven die je niet steil achterover doen slaan. Ook uit jouw merk kunnen wij waarschijnlijk méér halen. Een concept dat staat als een huis en waarmee je de komende jaren vooruit kunt, een herpositionering om de concurrentie het hoofd te kunnen bieden of zelfs een compleet nieuw merk dat wij helpen in de markt te zetten.

Maar laten wij hier vooral niet te veel over praten. Je kunt elders op deze site meer lezen over onze werkwijze, maar het liefst gaan we gewoon met jouw merk aan de slag. Ieder merk vraagt tenslotte om z’n eigen aanpak. En zeker dat van jou. Wil je weten wat we eerder zoal gedaan hebben? Op deze website kun je ook een aantal recente projecten voor onze merkklanten bekijken.

Merk monteurs

Werkwijze

Concept

Concept

Een sprankelende campagne, waarmee je jouw bedrijf op een frisse manier de kaart zet. Wij helpen je graag aan een geslaagde campagne.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

Creatie

Creatie

Of het nu gaat om een huisstijl, een advertentie of het design van een nieuwe website. Bij de MerkGarage staan wij te trappelen om je verder te helpen.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?

WEBDESIGN

WEBDESIGN

Wij houden van mooie, en vooral goede websites en webshops. Hier besteden wij graag veel aandacht aan. Een eerste indruk kun je namelijk maar één keer maken.

Een goed design zorgt namelijk voor het de juiste beleving, een goed overzicht en helpt bezoekers bij het maken van een keuze. Een vormgeving die past bij je bedrijf en in teken staat van een doel.

Meer weten? Lees dan snel verder >

Print

Print

Drukwerk is nog steeds een effectieve manier om in contact te komen met je doelgroep. Bij de Merkgarage weten wij er alles van en helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor andere merkklanten hebben gedaan?