Webdesign

Een design van een website (of webshop) is meer dan alleen een mooie afbeelding. Zo brengt een goed webdesign de beleving van je Merk over, maakt hij je website gebruiksvriendelijk en staat hij in teken van een doel. Denk bijvoorbeeld aan online verkoop van producten of een bepaalde dienst.

Bij de MerkGarage zijn we ons goed bewust van het belang van een goed ontwerp en dus steken we hier veel energie in. Het moet gewoon goed zijn! Met een scherp oog wordt gekeken naar de doelstellingen en het gedrag van bezoekers. Door onze jarenlange ervaring en verstand van de laatste technieken helpen we je graag aan een webdesign dat werkt!

Websites en Webshops bouwen

Voor we beginnen met het ontwerpen van een website kijken we welk platform we gaan gebruiken. Voor webshops kiezen wij over het algemeen voor Magento terwijl ‘gewone’ websites door ons worden gemaakt in Umbraco of WordPress. Het kiezen van de techniek doen we in overleg met de klant en onze technische partners

WordPress websites (en webshops) bouwen wel helemaal zelf. Voor al het andere maken we gebruik van ons netwerk. Dit zijn bedrijven waar we al meer dan 10 jaar mee samenwerken. De lijnen zijn kort en op deze manier kunnen we gebruik maken van verschillende specialisten op verschillende gebieden.

Wordpress website maken

WordPress

Bij de MerkGarage maken wij graag gebruik van WordPress. Via dit ‘open source’ platform maken en onderhouden wij meerdere websites en webshops. Bovendien is het helemaal gratis.

Umbraco Website maken

Umbraco

Umbraco is een ASP.NET CMS voor het bewerken en beheren van je website. Net als WordPress is Umbraco helemaal gratis en leent het zich uitstekend voor maatwerk opdrachten.

Magento Webshop Maken

Magento

Voor het bouwen en onderhouden van een webshop is Magento een uitstekend platform. Dankzij de vele plugins kun je eindeloos uitbreiden en het maximale uit je webwinkel halen.

Iets te vragen?

Vraag nu een offerte aan

Bekijk ons laatste werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Van een Merkklant