Nog een paar dagen en dan is 2016 geschiedenis. De hoogste tijd om even de balans op te maken. In vogelvlucht gaan we kijken wat er allemaal is gebeurd want de MerkGarage heeft niet stil gezeten het afgelopen jaar. Het was voor ons een jaar met veel aantrekkelijke huisstijlen, mooie websites, slimme strategieën, bergen leuke ideeën, en nog meer tevreden Merkklanten.

CARP ZWOLLE 2016

De afgelopen jaren is De MerkGarage verantwoordelijk voor de marketing van CARP ZWOLLE. Dit is de grootste beurs op het gebiedt van karpervissen in heel Europa. Vanaf oktober komen de koppen bij elkaar en worden de lijntjes uitgegooid om in januari tot een climax te komen. Deze maand wordt er met man en macht gewerkt om alles in, en om de IJsselhallen op tijd klaar te krijgen. Tickets, flyers, vlaggen, banners, plattegronden, wegwijsborden en abri’s maar ook schermafbeeldingen, animaties, trailers en het dagelijkse blog op hun website. Een giga klus waar wij als Merkmonteurs dan ook apentrots op zijn! Vanuit Polen tot aan Italië. Karpervissers uit heel Europa wisten de deuren van de IJsselhallen te vinden en met 16.000 bezoekers was CARP ZWOLLE ook in 2016 weer een groot succes!

Originals

Tijd voor adempauze was er nauwelijks. Er moest namelijk meteen gesleuteld worden aan een splinternieuw merk. In dit geval moesten we ook nog eens vanuit nul starten. Dit doen we natuurlijk het allerliefste. Met complete vrijheid ontwikkelde we een zogenaamd parapluconcept, verzonnen we een passende naam en ontwierpen het logo van Originals. Natuurlijk hoorde hier ook een aantrekkelijke huisstijl en de verpakkingen van de hele productlijn bij. Als klap op de vuurpijl hebben we ook de complete webshop gemaakt. Een WordPress webshop (Woocommerce) die helemaal aansluit bij de beleving van het merk. Ik zou zeggen, neem zelf maar even een kijkje op www.original-boilies.com.

Webshop van Originals Boilies Nieuwsgierig naar wat we allemaal hebben gemaakt voor Originals? Klik dan hier

Make-over Zunnebeld

Zunnebeld is al enkele jaren vaste klant van de MerkGarage. Samen met de mannen van Zunnebeld monitoren en verbeteren we bijna dagelijks hun webwinkel om er zo het maximale uit te halen. In het voorjaar van 2016 zijn we dan ook begonnen aan een complete restyling van hun Magento webshop. De voornaamste reden was een overstap naar een responsive variant. Op deze manier kunnen ook mensen op smartphones en tablets gemakkelijk hun vis-gear bestellen. Een stap die gemaakt moest worden. Naar maanden van hard werken was ook Zunnebeld.nl helemaal in het nieuw gestoken en we zijn best wel trots op dit resultaat!

Make over Zunnebeld.nl webshop Een webshop om je vingers bij af te likken! Benieuwd naar het resultaat? Neem snel zelf een kijkje.

Nieuwe huisstijl De MerkGarage

Bij een loodgieter lekt de kraan. Een term waarin de meeste merken zich kunnen herkennen. Wij, De Merkgarage, geven advies op het gebied van websites en helpen je in je communicatie. Toch was onze eigen website niet meer echt van deze tijd. Dat krijg je wanneer je vooral druk bent met anderen. Toch hebben wij afgelopen zomer onze schouders er even flink onder gezet en hebben toen meteen ons hele merk maar even onder handen genomen. Met deze frisse nieuwe huisstijl stralen we uit waar we voor staan.

Nieuwe huisstijl van Reclamebureau de Merkgarage

Een nieuwe, vriendelijke huisstijl

Nedfinity

Nedfinity is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de technische realisatie van een groot gedeelte van onze (Magento) webshops. In een nauwe samenwerking wordt er voortdurend gezocht naar goede oplossingen voor technische problemen. Vanzelfsprekend hebben ook wij Nedfinity dit jaar weer geholpen met grafische oplossingen voor een aantal van hun klanten. Denk aan logo’s, huisstijlen en verpakkingsmateriaal.

Huisstijl Bruids Zwolle

Zo ontwikkelde wij de nieuwe identiteit van Bruids

Schoolgids Sprengen College 2016 / 2017

De schoolgids. Misschien wel het belangrijkste boekje die je als school kunt uitgeven. Dit boekje blijft namelijk het hele jaar in de aanslag en je vind hierin alles over de vakanties, schooltijden, de docenten en het beleid van de school. Aan ons de schone taak om de vormgeving hiervan voor onze rekening te nemen. Het mocht dit jaar iets ‘chiquer’ en als je het ons vraagt zijn we daarin geslaagd. De hoogglans staande a4 brochure staat bomvol prachtige foto’s en schetst hiermee een heel goed beeld van de school Het Sprengen College.

Sprengen College Brochure maken

Een ‘glossy’ schoolgids

Totalfishing restyle

Totalfishing.nl is een community website op het gebiedt van sportvissen. Deze website trekt maandelijks meer dan 230.000 unieke bezoekers en is hiermee dé populairste in zijn soort. Nu is De MerkGarage gevraagd om een voorstel te maken voor een nieuw design. Een design waarin de bezoeker centraal staat zonder dat dit ten koste gaat van de advertentie ruimte. Het ontwerp is goedgekeurd en momenteel wordt er heel hard gewerkt om de nieuwe website in januari te lanceren. We kunnen niet wachten!

Nieuwe website van Totalfishing

De nieuwe website van Totalfishing staat in de startblokken

Jachthaven Camping Roggebotsluis

We naderen het einde van het jaar. De tijd dat mensen verlangen naar de zon en actief op zoek gaan naar een geschikte vakantie. Nu zijn er bij Camping Roggebotsluis nog een paar plekjes over. Deze seizoensplekjes willen ze graag zoveel mogelijk aandacht geven en dus was het aan ons ze hierin te helpen. Speciaal voor deze lege seizoensplekken maakte we een zogenaamde landingspagina en koppelde hem aan een Google AdWords campagne. Op deze manier wordt er heel effectief geadverteerd.

Camping en jachthaven Roggebotsluis

Een landingspagina voor Jachthaven Camping Roggebotsluis in Kampen

Dit was 2016

Dit waren in vogelvlucht de hoogtepunten van het afgelopen jaar! Een jaar waarin we veel leuke opdrachten hebben mogen uitvoeren. Hiervoor willen we dan ook graag onze Merkklanten hartelijk bedanken. Lijkt het jou leuk om in 2017 op ons jaaroverzicht te staan, neem dan contact met ons op en kijk wat wij voor jouw merk kunnen betekenen. Wij wensen iedereen een fantastisch en succesvol 2017! Dat al je dromen mogen uitkomen!